10.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Soledge-streaming bij Dune Blue

Soledge-streaming bij Dune Blue

0
Soledge-streaming bij Dune Blue

Op 27 september organiseert Dune Blue samen met het Franse streamingmerk Soledge een event rondom de opmerkelijke streamers. Iedereen die kennis wil maken met zowel streaming als Soledge in het bijzonder is welkom bij Dune Blue.


Soledge heeft in de Canto reeks een aantal producten uitgebracht die er niet alleen mooi uit zien, maar ook op het technologische vlak vooruitstrevend zijn. Zo werken de apparaten met PLC: Power Line Communication. Ook wel bekend als Homeplug. Uiteraard is ook wifi en ethernet beschikbaar.

Verder zorgen de implementatie van DLNA en Airplay voor een stuk compatibiliteit en gebruiksgemak. Maar zoals altijd: uiteindelijk gaat het om de kwaliteit. In dit geval de muziek. En ook dat zit volgens Soledge wel goed. U gaat het horen!

Kennis maken met Soledge

Vindt u het leuk om met streaming en Soledge kennis te maken? Wilt u graag de oprichter en eigenaar van Soledge, Raphael Bini, ontmoeten? Meldt je dan aan via de website van Dune Blue. Dune Blue stuurt u dan een persoonlijke uitnodiging.

Beperkt aantal plaatsen

Er is maar een beperkt aantal plekken, dus meldt je uiterlijk 24 augustus aan dan heb je volgens Dune Blue zeker een plekje.