18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Akiko Audio brengt Triple AC Enhancer uit

Akiko Audio brengt Triple AC Enhancer uit

2
Akiko Audio brengt Triple AC Enhancer uit

Volgens het Nederlandse bedrijf Akiko Audio heeft hoogfrequente RFI-EMI straling een slechte invloed op het geluid. De Triple AC Enhancer is in staat om de hoogfrequente ruis terug te brengen.

De handgemaakte Triple AC Enhancer is volgens de makers voorzien van drie nieuwe werkzame materialen. De behuizing bestaat uit geweven carbon dat gestabiliseerd is met zwarte hars. Het product zorgt voor schonere stroom in de geluidsset, waardoor ongewenste effecten achterwege blijven. Akiko Audio benadrukt dat de werking van het product meettechnisch is aangetoond. Het bedrijf stelt dat het onderdrukken van hoogfrequente storingen in het audiospectrum leidt tot een prettigere muziekweergave. De muziek klinkt naar verluidt natuurlijker en schoner, waarbij onder meer de stemweergave goed uit de verf komt zonder hinderlijke s-klanken.  De Triple AC Enhancer wordt geplaatst in het stekkerblok of wandcontactdoos waarop ook de apparatuur is aangesloten. Als stekker is de audiograde Gold ac connector van Akiko Audio geïntegreerd. De adviesprijs bedraagt 295 euro.

Akiko Audio Triple AC-Enhancer (2)
Triple AC Enhancer

2 REACTIES