12.2 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Win een Synology DS415play!

Win een Synology DS415play!

32
Win een Synology DS415play!

Bij Alpha Audio draait het allemaal om streaming. En wie comfortabel – en veilig – wil streamen, kan niet om een NAS heen. Zo simpel is dat. Synology maakt – naar ons idee – de prettigste NAS-producten. We zijn dan ook heel blij en trots dat we een Synology DS415play mogen weggeven. Een gloednieuw model met hardwarematige transcoderingsopties. Kortom: een beest van een NAS! En u kunt deze winnen!

Win een Synology DS415play

U wilt uw muziek veilig opslaan? U wilt streamen door het hele huis? Zonder stotteringen of vertraging? U zoekt een NAS die met u meegroeit? Perfect… dit is uw kans om zo’n prachtig apparaat te winnen. Wat moet u doen?

 • Wordt lid van onze nieuwsbrief
 • Schrijf onder dit bericht waarom juist u de NAS moet winnen
 • Plaatst – indien mogelijk – een bericht op Social Media met een link naar dit bericht (bij Twitter @nlalphaaudio ebij s.v.p)

Deze actie loopt tot en met zondag 5 oktober 2014 20:00!

32 REACTIES

 1. Ik heb nu sinds een jaartje of 2 een Synology DS212j. Het is mijn allereerste nas, voor de echt basis taken, waar ik hem in het begin voor gebruikte, echt een prima nas. Maar sinds ik meer services heb ontdekt komt hij toch wat te kort. Kortom, waarom zou ik deze nas moeten winnen? Ik heb nu kennis gemaakt met Synology en de eindeloze mogelijkheden hiervan, nu is het tijd om deze mogelijkheden optimaal te benutten! Tevens kan ik dan een vriend introduceren in de wereld van Synology omdat ik dan mijn DS212j aan hem geef.

  Met vriendelijke groet,
  Daan

 2. Op aanraden van een vriend heb ik Alpha Audio ontdekt en eindelijk wordt het me duidelijk wat streaming nou inhoudt. Graag zou ik de NAS winnen, niet alleen om hopelijk het gemak van streaming, ten opzichte van oudere audio en film-formaten te ontdekken, maar ook zodat de bestanden bij ons thuis mooi centraal kunnen staan.

 3. Volgend kalenderjaar heb ik het plan om een eigen bedrijf te starten rondom race-simulatoren. Een NAS-server zou een hele mooie aanvulling zijn op deze start. Hiermee zou ik o.a. herhalingen van onboard beelden uit de simulatie op kunnen slaan op de NAS-server, om aan de hand hiervan de ‘coureur’ bij een volgende bijeenkomst aan te kunnen geven waar zijn of haar verbeterpunten liggen. Verder zou een goede NAS in de privé veel werk besparen, aangezien ik momenteel alle belangrijke bestanden zoals foto?s en verslagen om de maand handmatig back-up. Stotterloos streamen vanaf de NAS naar mijn netwerkpeler i.p.v. muziek via een usb-stick af te spelen is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid. ?

 4. Waarom ik deze NAS moet winnen….. Tja, om mijn harde schrijven eens mooi stofvrij op te bergen natuurlijk! 😉 En verder lijkt ie me ook erg handig om vanuit het hele huis muziek en film te kunnen benaderen op verschillende apparaten. En helemaal mooi is dat alles ook nog eens daadwerkelijk af te spelen valt vanwege de ingebouwde transcodeer mogelijkheden. Redenen genoeg dus. Ik ben benieuwd!

 5. Met zoveel muziekliefhebbers thuis met enorme verschillen in onze muziekkeuzes groeit onze collectie enorm hard. Vanaf de pc streamen is geen optie, spotify en andere muziekdiensten voldoen niet qua aanbod en zoveel USB stocks heb ik helaas niet. Streamen is echt wel de beste oplossing, maar voor de beste kwaliteit is een beest nodig. Deze synologie is een geweldige uitkomst voor hier thuis. Eindelijk streamen, gewoon vanuit of naar alle kamers in huis. Geweldig!

 6. Na de afgelopen maanden wat geexpirimenteerd te hebben met het streaming audio verhaal zie ik er nu i.d.d. de voordelen en het gemak van in. Ik was voorheen erg kritisch. Helaas bleek het huidige Synology NAS een 207+ niet krachtig genoeg om zonder happeren te streamen. Helaas.
  Daarom toch maar weer terug gegrepen naar het Polycarbonaat en het Vinyl, maar het streamen blijft jeuken. Lijkt me ideaal om op meerdere plaatsen in huis je muziek collectie te kunnen benaderen. Om die reden zou ik dan ook graag in de prijzen vallen en de DS415 winnen.

 7. Met 2 jongens die geleerd hebben echt naar muziek te luisteren en ook al een eigen smaak ontwikkelen en het heen en weer slepen van sticks en cd’s (die ik dan weer kwijt ben)word het tijd voor een centrale plaats voor onze muziek en dan luisteren op hun zelf gespaarde versterkers.

 8. Ik heb echt een NAS nodig om mijn huis compleet te maken. Nieuw huis gekocht, maar de kabels voor streaming audio video liggen nog dwars door de woonkamer en om een filmpje te kijken moet ik mijn pc op zolder aanzetten. U begrijpt het al. Een relatie crisis ligt op de loer 😉 het budget gaat echter in meubels zitten, dus dit zou een geweldige aanvulling op mijn huis zijn om alles draaiend en werkend te krijgen. Zeker met de donkere winter in aantocht.

 9. Mijn huidige Synology is wel aan vervanging en een upgrade toe! Dit is dus de ultieme kans om mijn budget te sparen voor andere doeleinden 🙂 Daarbij zal ik een blogpost op mijn site aan Alpha-audio en deze Nas besteden zodat er ook de nodige exposure is voor Alpha Audio, uiteraard zal ik dit ook via Facebook en Twitter weer delen. Genoeg redenen toch nu? 😉

 10. Ik zou graag deze NAS winnen daar ik veel met audio en streaming bezig ben . Op de eerste plaats om te beluisteren en dan om vergelijkingen te maken met opnames op stream met CD en of Vinyl en ook tussen de verschillende kwaliteiten . Dit wil ook zeggen Flac vergelijken met de zelfde opname op hooge resolutie, wav en of mp3. En waarom het ook intresant is voor mij omdat ik internet radio maak als opslag voor de muziek die we in onze programma’s verwerken en deze te hebben op een perfect stream toestel..

 11. Ik zou hem graag willen winnen om het optimale uit mijn tv (65″ plasma) en RaspberryPI te halen. Foto’s en video’s vanaf het netwerk kunnen benaderen en muziek kunnen streamen vanaf een NAS lijkt mij ultiem. Ik zit altijd vol interesse de reviews en Tuts te lezen en zou het graag willen kunnen toe passen. Groeten Dennis