11.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi CinemaDream verkoopt ‘Revel by Harman’ speakers

CinemaDream verkoopt ‘Revel by Harman’ speakers

0
CinemaDream verkoopt ‘Revel by Harman’ speakers

Het Amerikaanse bedrijf Harman wilde naast hun topmerken Mark Levinson en Lexicon nog een kwalitatief hoogstaand speakermerk in huis halen. Hiervoor werd een nieuw merk in het leven geroepen, namelijk Revel. De Gelderse winkel CinemaDream heeft deze Revel-speakers onlangs toegevoegd aan zijn assortiment. 

Revel F206Een groot voordeel van Revel is dat er met Harman een krachtig moederbedrijf achter het merk staat met de nodige technische kennis en financiële ondersteuning. Een kenmerk van Revel is dat het merk vooral speakers ontwerpt die geschikt zijn voor meerkanaals audio. Met andere woorden, deze luidsprekers zijn vooral geschikt voor filmliefhebbers. De ontwerpers ontwikkelde daarvoor een unieke methode om optimale combinaties te maken van de aanwezige kennis van luidsprekerontwerp, de akoestiek van luisterruimtes en de manier waarop mensen audio ervaren. Het resultaat is een meerkanaals systeem waarbij de luidsprekers niet meer individueel herkenbaar zijn maar als één coherent geheel klinken. CinemaDream heeft nu de Revel Performa 3 series toegevoegd zaan zijn assortiment.