11.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Demo Grimm Audio LS1 bij Remkes beeld & geluid

Demo Grimm Audio LS1 bij Remkes beeld & geluid

0
Demo Grimm Audio LS1 bij Remkes beeld & geluid
Grimm Audio LS1

Remkes beeld & geluid uit Eindhoven organiseert op vrijdag 7 en zaterdag 8 november een demonstratie. In het middelpunt staat de LS1 van Grimm Audio.

Grimm Audio LS1 (1)
Grimm Audio LS1

Net als Remkes beeld & geluid is ook Grimm Audio in Eindhoven gevestigd. Voor eigenaar Guido Tent dus een thuiswedstrijd! Hij zal onder het genot van een hapje en drankje persoonlijk de LS1 demonstreren. Naar eigen zeggen heeft Grimm Audio als doel om de perfecte muziekreproductie en gebruikerservaring te creëren met behulp van baanbrekende technologie en design. Wetenschap wordt hierbij gecombineerd met ervaring op het gebied van klank. De LS1 is hiervan het resultaat. Nieuwsgierig? De demo vindt plaat op vrijdag 8 november van 15.00 tot 21.00 uur. Een dag later zijn bezoekers van 11.00 tot 18.00 uur welkom.