11.7 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

0
AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

Wie de kamerakoestiek optimaal wilt afstemmen op zijn luidsprekers kan de DEQX HDP-5 of Pre-Mate overwegen. Via een actief wisselfilter met speciale software lukt het om de akoestiek te optimaliseren. Verder is de DEQX HDP-5 tegelijkertijd ook een meetapparaat, voorversterker en DAC.

DEQX HDP-5Bijzonder is dat u met de DEQX HDP-5 passieve luidsprekers actief kunt maken. Het apparaat corrigeert aan de amplitude in het frequentiedomein maar ook in het fasegedrag, oftewel het tijdsdomein. Duizenden frequentiegebieden worden in tijd gecorrigeerd om ervoor te zorgen dat het gehele audiospectrum tegelijkertijd tijd uw oor bereikt. Het stereobeeld is dan 3D. AudioSense heeft als importeur diverse testopstellingen staan die goed samenwerken met de DEQX HDP-5. Op afspraak kunt u die beluisteren. De nieuwste versie beschikt over een aanraakscherm en volumeregelening. Verder staat er een smartphone-app op de planning waarmee u het apparaat kunt bedienen. De DEQX HDP-5 kost 6495 euro en is waarschijnlijk begin 2015 leverbaar. De Pre-Mate kost 5995 euro.