Hi-Fi Klubben organiseert streaming-workshop

0
Hi-Fi Klubben streaming (

In vijf filialen van Hi-Fi Klubben organiseert de winkelketen de workshop ‘Streaming voor beginners’. De winkelmedewerkers zullen hierbij ingaan op de nieuwste mogelijkheden met de recentste systemen. 

Hi-Fi KlubbenDe workshop vindt op woensdag 19 november om 19.30 uur plaats in de filialen van Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich via de website inschrijven. De organisatoren leggen onder meer uit welke spullen u nodig hebt om muziek in de beste kwaliteit te streamen. Verder krijgt u ook uitleg over de werking van de apparatuur. Onder meer bekende namen als Argon, Bluesound, Sonos, Heos By Denon, AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect en Netflix passeren de revue. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!