iO serie van Eventus bij Unique Music te beluisteren

0
Eventus-iO-en-iOf-882x547

Unique Music kennen we inmiddels wel een beetje van de streaming-setups en demo’s. Nu heeft de winkel met de IO-serie van Eventus een primeur in handen. En u kunt er naar luisteren.

Eventus is niet direct een bekend speakermerk. Maar aan de afwerking te zien, is het een interessante kandidaat om eens voor te gaan zitten. De iO bookshelfs kosten 3449 euro per paar (excl stands) en de vloerstaanders gaan weg voor 6299 per paar. Dat zijn toch alleszins redelijke prijzen gezien de afwerking. Of het klanktechnisch goed zit, kunt u zelf beoordelen in de winkel van Unique Music.

Informatie van Unique Music

De nieuwe iO lijn bestaat uit de iO 2-weg monitorspeaker en de iO.f 3- weg vloerstaander, beide opgebouwd volgens het SACC principe. Hierdoor wordt de kast stijver en staande golven in de behuizing drastisch gereduceerd. De iO.f vloerstaander heeft een rendement van 90 dB en kan met een mooie buis worden versterkt. Zoals veel producten uit Italië afkomstig zien de luidsprekers er geweldig uit.

De afwerking is in hoogglans zilver of ivoor mogelijk. Deze prachtige Italiaanse speakers staan vanaf nu opgesteld in de showroom van Unique Music.