28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi NAIM Unity ondersteunt Spotify Connect

NAIM Unity ondersteunt Spotify Connect

0
NAIM Unity ondersteunt Spotify Connect

Er komt een flinke update aan voor NAIM-streamers. Zowel de Unity-lijn als de NDS, NDX, ND5 XS als de NAC N172 XS krijgen een update waardoor ze kunnen werken met Spotify Connect. En dat is heel goed nieuws voor de bezitters van deze apparaten. 

Spotify Connect maakt het mogelijk om via de App van Spotify de streamer te bedienen. Tenminste: u kunt de streamer vertellen welk nummer u wilt horen op Spotify. En dat opent natuurlijk een wereld aan muziek. Leuk om muziek te spelen én te ontdekken.

Unity én de rest

Alle NAIM Unity streamers kunnen vanaf 10 november een update binnen halen. Ook de NDS, NDX, ND5 Xs en NAC N172 XS krijgen een update om Spotify te integreren. Nieuwe spelers hebben de nieuwe firmware er al opstaan.

Bluetooth AptX

Een leuk extraatje wat we lezen is dat de nieuwe Unity modellen behalve Spotify Connect ook Bluetooth AptX meekrijgen. Daarmee is het mogelijk om met een fatsoenlijke kwaliteit vanaf een smartphone of tablet (of notebook natuurlijk) muziek te versturen naar de Unity.

Prijzen

  • UnitiQute 2 1750 Euro
  • UnitiLite (FM/DAB+) 2700 Euro
  • NaimUniti2 4000 Euro
  • SuperUniti 5000 Euro