11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Synology lanceert DSM 5.1

Synology lanceert DSM 5.1

3
Synology lanceert DSM 5.1

Ja, daar is hij dan! Eindelijk: Synology DSM 5.1. We hebben de presentatie van de nieuwe software gezien in Amsterdam. Maar het duurde nog even voordat Synology het besturingssyteem heeft kunnen uitrollen. 

De nieuwe software komt vanzelf op uw NAS. Controleer dus even of hij al gedownload is of dat er een update beschikbaar is. Is dat het geval dan is het aan te raden om deze te installeren. U krijgt niet alleen nieuwigheden, maar het is ook veiliger om met de nieuwe versie te werken.

Wat is er nieuw?

Vooral veel Cloudopties zijn uitgebreid en verbeterd. Denk aan Cloudstation, Cloudstation Sync en de diensten waarmee Cloudstation kan werken. Daarnaast zijn Videostation, Audiostation en Photostation verbeterd. Inclusief de Apps.

Leuk en goed is de nieuwe Security Advisor die alles even checkt en aangeeft of alles nog in orde is.

Handig is ook de nieuwe Note Station waarmee u supersimpel notities kunt maken en synchroniseren. Een soort Evernote maar dan lekker op uw NAS!

Ook File station is compleet onder handen genomen. Beter, uitgebreider en handiger dan de vorige. We moeten er nog meer werken om te kijken of het echt zo is.

 

3 REACTIES

  1. Ik heb mijn RS2414RP+ gelukkig weer terug kunnen sturen naar Centralpoint. Chapeau voor hun medewerking daarbij. Zelden zo’n rot apparaat in huis gehad. Om de paar minuten “Server reboot due to unknown reason”, zomaar out-of-the-blue. De fora staan er vol mee, maar geen oplossingen. Nu alle muziek op een HP DL380 staan. Welke andere…?! Fijn dat je dit allemaal doet Jaap. Altjd leuk lezen, na de kerk op de zondag ochtend… 🙂