Cambridge Audio brengt G2 draagbare bluetooth-speaker uit.

0

Met de G2 brengt Cambridge Audio een compacte bluetooth-speaker op de markt. De behuizing bestaat uit een bescheiden ontwerp, waarbij er als materiaal is gekozen voor aluminium. 

Cambridge Audio G2 Aan de bovenzijde is de G2 uitgerust met diverse touch-knoppen om onder meer het volume te regelen en inkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Aan de binnenkant zijn vier drivers aanwezig voor de muziekweergave. Cambridge Audio claimt dat de speaker op een volle accu ongeveer tien uur muziek kan spelen. Verder is er een NFC-chip ingebouwd voor het vlot koppelen van mobiele apparaten. Het is mogelijk om acht smartphones en/of tablets in het geheugen op te slaan. Interessant is dat u twee G2’s met elkaar draadloos kunt verbinden voor het synchroon weergeven van geluid. De adviesprijs bedraagt 129 euro. Geïnteresseerden hebben keuze uit vier verschillende kleuren.