11.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi CEC brengt CD5 usb-dac uit

CEC brengt CD5 usb-dac uit

0
CEC brengt CD5 usb-dac uit

Het Japanse bedrijf CEC brengt met de CD5 een nieuwe cd-speler op de markt. Via een usb-ingang lukt het daarnaast ook om high-res audiobestanden af te spelen. Importeur Hear Everything Audio geeft snelle beslissers een korting van tien procent.

CEC CD 5In de CD5 is de Hyperstream d/a-converter van ESS verwerkt. Via de usb-ingang is het mogelijk om muziekbestanden tot 32 bit/384 KHz weer te geven. Verder is er ook ondersteuning voor dsd128-bestanden (5,6 MHz). Achterop zijn een coaxiale en optische ingang aanwezig die muziekbestanden tot 24 bit/192 KHz accepteren. CEC heeft verder een snaaraangedreven cd-loopwerk ingebouwd. Een digitaal filter biedt de mogelijkheid te schakelen tussen FLAT en PULSE (dsd alleen FLAT). Verder zijn er ook rca en xlr analoge uitgangen en een hoofdtelefoonuitgang op het apparaat te vinden. Geïnteresseerden kunnen terecht bij Chattelin Audio Systems in Den Haag of TG Acoustics in Midden-Beemster om de CEC CD5 te bewonderen. De adviesprijs bedraagt 2.995 euro, maar wie het apparaat voor 31 januari 2015 aanschaft krijgt tien procent korting.