12.8 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Spotify-upgrade voor bestaande Naim Audio-apparaten

Spotify-upgrade voor bestaande Naim Audio-apparaten

0
Spotify-upgrade voor bestaande Naim Audio-apparaten
Naim Audio UnitiLite

Importeur Latham Audio laat ons weten dat er voor diverse Naim Audio-producten een verse firmware-update klaarstaat. Na het installeren van deze upgrade, is er toegang tot Spotify mogelijk.

Naim Audio SpotifyNaast het toevoegen van Spotify is er ook nog een aantal verbeteringen aan de software toegevoegd. Ook wanneer u geen Spotify wilt gebruiken, is het om die reden verstandig om de nieuwste firmware te installeren. Softwareupgrade versie 4.1 is beschikbaar voor de volgende apparaten:

SuperUniti
NaimUniti 2
UnitiLite
UnitiQute 2
NDS
NDX (met uitzonderingen)
ND5 XS
NAC-N 172 XS

Bij de NaimUniti, UnitiQute en NDX is het wel een voorwaarde dat deze apparaten zijn voorzien van een 24bit/192KHz-board. Deze hardware-upgrade is vanaf 2011 toegepast. Wanneer u navigeert naar Fabrieksinstellingen / Systeem Status / BC SW controleert u of het apparaat compatibel is. In dat geval begint het versienummer met 3D. Het duurt ongeveer een kwartier om de nieuwe firmware te installeren.