10.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Winnaar HEOS touch & try bekend!

Winnaar HEOS touch & try bekend!

2
Winnaar HEOS touch & try bekend!

Alpha Audio heeft in samenspraak met HEOS een winnaar getrokken van de Touch en Try. Het was een erg lastige keuze, want alle drie de reviewers hebben overduidelijk veel tijd en energie gestoken in de reviews. Maar na lang wikken en wegen mag Arjan Peeters de complete set thuis houden!

Afgelopen maand heeft HEOS drie lezers van Alpha Audio blij gemaakt met een complete set HEOS. Deze drie lezers hebben uitgebreid de set kunnen proberen. Na afloop hebben ze de bevindingen in een User Review gezet.

Arjan Peeters, Stefan Edwards en Stephan Huijgen zijn er echt vol voor gegaan. Vandaar dat de keuze ook erg lastig is geweest deze keer. Alpha Audio en HEOS hebben in overleg besloten dat Arjan Peeters de set thuis mag laten staan.

Dus bij deze: Proficiat!