13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Beter Beeld en Geluid organiseert workshop over streaming

Beter Beeld en Geluid organiseert workshop over streaming

0
Beter Beeld en Geluid organiseert workshop over streaming

Op zaterdag 7 februari organiseert Beter Beeld & Geluid uit Zevenbergen een introductieworkshop over streaming. Onder de titel Sweet Dreams krijgen bezoekers uitleg over merken als Linn, Netflix, Spotify en TIDAL.

TIDALDe organisators geven tijdens deze dag allerlei informatie waarna geïnteresseerden meteen aan de slag kunnen met streaming muziek en films. Onder meer de mogelijkheden van Linn-netwerkspelers worden besproken. Aan de hand van een uitgebreide presentatie passeren de basisbeginselen van streaming de revue. De workshop vindt plaats in de Beter Beeld & geluid-vestiging Zevenbergen. Inloop is er vanaf 13.00, waarna om 13.30 de workshop zal starten.