13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Digitaal radiokeurmerk voor Tivoli Audio

Digitaal radiokeurmerk voor Tivoli Audio

0
Digitaal radiokeurmerk voor Tivoli Audio
Digitale Radio Keurmerk

Portable audiofabrikant Tivoli Audio mag per direct het Digitale Radio Keurmerk voeren. Dit certificaat wordt sindskort uitgegeven door de Britse organisatie Digital Radio UK

Digitale Radio KeurmerkTivoli Audio is naar eigen zeggen één van de eerste fabrikanten die het certificaat heeft gekregen. Het Digitale Radio Keurmerk is zichtbaar als een groen vinkje op de verpakking en online. Consumenten zijn er hiermee van verzekerd dat het radioproduct klaar is voor de toekomst. Naast FM kunnen goedgekeurde apparaten namelijk ook radiosignalen verwerken via DAB en DAB+. Een andere eis van het certificaat is dat de producten ook informatie via FM RDS en DAB/DAB+-tekst ontvangen.

Producten

Digital Radio UK test verschillende producten alvorens de organisatie een certificaat vrijgeeft, zoals DAB-ontvangers, complete hifi-systemen, DAB-adapters en nieuwe voertuigen. Van Tivoli Audio zijn onder meer de Music System Three+, PAL+ BT en Albergo+ door de keuring gekomen.