13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Nieuwe Sonos-app in de maak

Nieuwe Sonos-app in de maak

0
Nieuwe Sonos-app in de maak

Sonos heeft een bètaversie van zijn vernieuwde controller-app gelanceerd. Vernieuwingen zijn onder meer snellere toegang tot alle kamers en een opgefriste lay-out. 

Sonos 5.3Versie 5.3 maakt het gemakkelijker om muziek tussen verschillende kamers te switchen. Aan de bovenkant van het scherm is een ‘kamer-menu’ gehuisvest. Verder is de vormgeving van de tablet-app flink onder handen genomen. Functies die voorheen voorstopt waren, zijn nu meer op de voorgrond zichtbaar. Via een enkele veegbeweging lukt het om in één klap nieuwe muziek te ontdekken en de huidige afspeelmodus weer te geven. Ten slotte is de voortgangsbalk terug van weggeweest, zodat u eenvoudig een bepaald fragment van een liedje kunt afspelen.

Beschikbaarheid

De bètaversie voor Android is momenteel al beschikbaar. Bezitters van een iOS-apparaat zullen nog even moeten wachten. De verwachting is dat versie 5.3 in de komende maanden definitief wordt uitgerold.