17.7 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Sony vervangt Music Unlimited voor Spotify-dienst

Sony vervangt Music Unlimited voor Spotify-dienst

0
Sony vervangt Music Unlimited voor Spotify-dienst

Sony trekt op 29 maart 2015 de stekker uit zijn dienst Music Unlimited. In plaats daarvan verschijnt er onder de naam PlayStation Music een nieuwe streamingdienst die de volledige catalogus van Spotify bevat.

Playstation 3PlayStation Music komt beschikbaar op de Playstation 3 & 4 en alle Xperia-toestellen in 41 landen. Spotify heeft een goede deal gesloten, want het bedrijf krijgt er in één klap 64 miljoen potentiële gebruikers bij. Via een betaalmuur is het mogelijk om een premium-account af te sluiten. Hoewel Music Unlimited op 29 maart wordt afgestoten, is het nog niet duidelijk wanneer PlayStation Music zijn intrede maakt. Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven via deze website.

In games

Gamers die hun Spotify-account koppelen, kunnen vanuit videospelletjes direct van online muziek genieten. Deze laatste optie is alleen beschikbaar voor de PlayStation 4.