Wordt VIP op de Gydotron Pastorijshow!

2
gydotron

Alsof de Gydotron Pastorijshow op 24 en 25 januari al niet van zichzelf geweldig is! De Marten Coltrane Supreme 2 staat er te spelen op een waanzinnig systeem van Jeff Rowland! En de twee broers van Marten zijn zelf aanwezig! Alpha Audio mag ook nog vijf mensen aanwijzen die als VIP naar binnen mogen! 

Hoe mooi zou het zijn als u niet alleen kunt genieten van absolute top high-end, maar dat ook nog kan doen in alle rust én met heerlijk eten en drinken? Wij mogen vijf lezers van Alpha Audio aanwijzen die als VIP – vanaf 18:30 op zaterdag  24 januari – naar binnen kunnen.

Rust en aandacht

gydotronDaar staat natuurlijk de prachtige set te spelen, maar er zijn ook de gebroeders Olofsson aanwezig om te vertellen over het systeem én vragen te beantwoorden. Natuurlijk komt er ook nog een uitgebreide luistersessie in alle rust. Die kans krijgt u niet vaak! Wij kunnen niet wachten daar lekker te zitten en te genieten!

Schrijf in!

Schrijf u in via het onderstaande formulier en laat eventueel nog een reactie achter om uw enthousiasme te tonen! We trekken op 16-01-2015 vijf winnaars. Die mensen krijgen vanzelf bericht van ons!

[si-contact-form form=’5′]

2 REACTIES

  1. Op uitnodiging van Alpha Audio was ik zaterdagavond 24 januari te gast bij Gydotron in Malle, waar in de Pastorij een zeer exclusieve set speelde. Samen met 25 andere VIP-gasten luisterde ik naar de Coltrane Supreme 2 luidsprekers aangestuurd door Jeff Rowland apparatuur.
    WOW, nooit eerder heb ik een zo?n levensecht geluidsbeeld gehoord zonder dat de musici aanwezig zijn. Bij alle genres bleef de luidsprekers moeiteloos presteren. Deze keer is de term luidspreker helemaal op zijn plaats, want zeer LUID werd er gespeeld. Alles zonder een spoortje van vervorming. De Coltrane Supreme 2 leverde het eindresultaat dat door Rowland voorbereidt was, majestueus af. Voor mij een onvergetelijk ervaring.