11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Akiko Audio lanceert Powercord Purple Flame mkII

Akiko Audio lanceert Powercord Purple Flame mkII

0
Akiko Audio lanceert Powercord Purple Flame mkII

Met de Powercord Purple Flame mkII heeft het Limburgse bedrijf Akiko Audio een nieuwe voedingskabel in zijn assortiment. Volgens de eigenaren heeft de tweede versie van deze handgemaakte voedingskabel een open en ruimtelijke geluid, met een snelle timing en prettige weergave.

Powercord Purple Flame mkII (1)Hoewel de Powercord Purple Flame mkII het instapmodel is van Akiko Audio, benadrukt het bedrijf dat de kwaliteit niet te vergelijken is met fabriekskabels die in deze prijsklasse worden aangeboden. Onder meer het verzilveren van de koperen geleiders en de kwaliteit van de ptfe-buisjes is verbeterd. Verder is de Bals-stekker vervangen voor een gold plated (cryogeen) exemplaar van het eigen merk. De laatste opvallende wijziging is dat de kabellengte nu twintig procent is verlengd. De prijs is overigens iets omhoog geschroefd. De voorganger kostte 295 euro, terwijl de prijs van de Powercord Purple Flame mkII nu 325 euro bedraagt.