Audiac importeert verse Wadia-producten

0
a315
a315

Tijdens de afgelopen AZ-show maakten we al kennis met Wadia’s nieuwe producten.  Importeur Audiac heeft nu meer (verkoop)details omtrent de nieuwe mediaserver, versterker en dacs losgelaten.

M330De m330 mediaserver heeft een prijskaartje gekregen van 7.390 euro. Bezitters van dit apparaat kunnen muziek vanaf een netwerkschijf of interne harde schijf afspelen. Daarnaast is er ondersteuning voor diverse streamingdiensten ingebouwd, zoals TIDAL, Spotify en Deezer. De m330 laat zich bedienen via een Android- of iOS-app. Fijn is dat het apparaat een eigen volumeregeling bevat, waardoor rechtstreeks aansluiten op een eindversterker tot de mogelijkheden behoort.

a315 en a340

Met de a315 en a340 brengt Wadia ook twee verse eindversterkers op de markt. Onder de motorkap schuilt een schakelende eindversterker op basis van Frequency Switching Transmission, waardoor er een groot dynamisch uitgangsvermogen realiseerbaar is bij een beperkte stroomopname. Het uitgangsvermogen van de a315 bedraagt 250 watt per kanaal, terwijl de a340 500 watt levert aan iedere speaker. Een verschil tussen beide modellen is dan ook kanaalscheiding waardoor de a340 maximale kracht levert aan ieder kanaal. De a315 kost 4.490 terwijl de adviesprijs van de a340 5.190 euro bedraagt.

di122 en a102

Wadia brengt ook een nieuwe dsd-dac uit, namelijk de di122. Dit apparaat beschikt over een volume geregelde uitgang. Gebruikers kunnen de eveneens nieuwe a102 hierbij eventueel gebruiken als eindversterker. Beide producten kosten 1.990 euro en zijn per direct beschikbaar. Meer informatie over deze producten leest u hier.