PS Audio nieuws: Sprout nu leverbaar en DirectStream-update

0
Sprout by PS Audio

Het Amerikaanse PS Audio komt met twee interessante mededelingen. Vanaf heden is het all-in-one-apparaat Sprout namelijk te koop. Verder is er voor de DirectStream DAC een nieuwe update beschikbaar.

PS Audio SproutPS Audio heeft zijn Sprout een prijskaartje gegeven van 849 euro. In dit apparaatje zit een Klasse D versterker verwerkt met een uitgangsvermogen van 50 watt per kanaal. Het apparaatje kan zowel analoog als digitaal (24bits/192KHz) muziek afspelen. Via bluetooth lukt het om audiobestanden vanaf mobiele apparaten te streamen.

DirectStream

Voor zijn DirectStream DAC stelt PS Audio een belangrijke update beschikbaar. De fabrikant heeft namelijk het zogeheten Pikes Peak OS gelanceerd. Dit PerfectWave Directstream DACnieuwe besturingssysteem zou de klankkwaliteit van de DirectStream verbeteren. Verder biedt Pikes Peak OS een bredere compatibiliteit met bronnen, verdere reductie van de jitter-gevoeligheid en verbeterde resource management in de FGPA. Geïnteresseerden kunnen de update hier downloaden.