20.1 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Audiac gaat distributie McIntosh verzorgen

Audiac gaat distributie McIntosh verzorgen

0
Audiac gaat distributie McIntosh verzorgen

Het Amerikaanse high-end merk McIntosh heeft een deal gesloten met Audiac. Vanaf 1 maart werken de distributeur en hifi-fabrikant samen.

McIntosh MHA100 (1)Vorig jaar begon Audiac met de distributie van Sonus Faber en Audio Research. Eerder had de importeur Wadia al onder zijn hoede. Alle genoemde fabrikanten zijn onderdeel van het Italiaanse Fine Sounds Group, alleen één merk ontbrak nog in het portfolio van Audiac. Met McIntosh is het plaatje helemaal compleet. Dit Amerikaanse merk staat voor ‘power en performance’. Vooral de blauwe wijzerplaat is illustratief voor de producten van dit merk. Audiac zal de distributie vanaf nu in de volledige Benelux verzorgen.