18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi AudioPerfect geeft stereodemonstraties

AudioPerfect geeft stereodemonstraties

10
AudioPerfect geeft stereodemonstraties
Lyngdorf TDAI2170

In het weekend van 25 en 26 april gaat de Belgische hifiwinkel AudioPerfect diverse stereodemonstraties verzorgen. Apparatuur van 432EVO, Lyngdorf en JM Reynaud staat hierbij centraal.

De 432EVO zal tijdens de demonstratie dienst doen als muziekstreamer. Dit apparaat is in staat om zowel lokale als online muziek terug te brengen naar 432 Hertz. Volgens veel muziekliefhebbers ligt deze waarde prettiger in het gehoor. De winkelmedewerkers beweren dat de omzetting volkomen foutloos gebeurt. U wordt zelfs uitgedaagd om een onzuivere klank te horen.

Lyngdorf TDAI2170

AudioPerfect sluit de 432EVO rechtstreeks aan op de usb-poort van de Lyngdorf TDAI2170. Overigens wordt er geen gebruikgemaakt van de RoomPerfect-functie bij deze geïntegreerde versterker, want de luisterruimte heeft al prima akoestische eigenschappen.

JMReynaud AbciseJM Reynaud

Wat betreft de luidsprekers gaat AudioPerfect aan de slag met JM Reynaud. Dit Franse merk staat volgens de winkel bekend om zijn diepe en gecontroleerde laag. Bezoekers krijgen de Bliss-monitors, Abscisse en Orféo Suprême V2 horen. Ieder exemplaar krijgt een uur speeltijd.

De demonstraties vinden 25 en 26 april plaats van 14.00 tot 17.00 uur. De ruimte bij AudioPerfect is beperkt, dus er is per sessie slechts ruimte voor twaalf bezoekers. Stuur een mailtje naar [email protected] om een plek te reserveren. Het adres van AudioPerfect luidt Dom Van Asschestraat 2 in Oostkamp.

10 REACTIES

  1. Opgelet: huisnummer in de aankondiging is niet accuraat: moet 2 zijn, niet 12.

    Wat RoomPerfect betreft: onze akoestiek is echt dusdanig goed, dat RoomPerfect nog weinig kan toevoegen, maar inderdaad, het kan zeker nog net dat tikkeltje fijner. Niettemin blijft RP uit, omdat we de luisteraars niet willen laten concluderen dat ze per se RP nodig hebben om het geluid te halen dat ik zal neerzetten met deze set.