Da Capo Introductie Magnepan 1.7i 14 maart

2

Da Capo heeft de smaak te pakken. Waren we dit weekend nog bij de introductie van de Magnepan .7, nu heeft Da Capo ons laten weten dat ze op 14 maart de grotere versie gaan laten horen: de Magnepan 1.7i. Ook hier zal Rick Paap weer uitgebreid ingaan op luidsprekerplaatsing. Kortom: een event om bij te zijn! 

Magnepan Dacapo introductie (15)We hebben pas met een aantal lezers mogen luisteren naar de Magnepan .7. Een erg gezellig en leerzaam event. Daarbij speelde de magnetostaat de sterren van de hemel op de Mirror Image set. Nu is het de beurt aan de Magnepan 1.7i: het grotere broertje van de .7. De 1.7i moet op alle vlakken weer beter presteren. Logisch: hij kost ook bijna twee keer zo veel. Dan mag u ook verwachten dat het beter speelt.

Leren luisteren

Wat het event ook interessant maakt, is dat Rick Paap een praatje houdt over speakerplaatsing, ruimte-energie, en de techniek achter de Magnepan. Vragen mogen natuurlijk gesteld worden. En het is vrij om muziek mee te nemen. Doe dat vooral, want zo leert u nog beter het systeem kennen!

Eten, drinken, kletsen

Magnepan Dacapo introductie (3)Da Capo High End zorgt voor een lekker hapje en een verfrissend drankje. U hoeft dus niet uw eigen boterham mee te nemen voor de lunch op zaterdag 14 maart.

Wilt u bij het event aanwezig zijn, laat het dan even weten. U kunt daarvoor contact opnemen met Da Capo:

Adres

Da Capo High End Audio
Daver 12
4017 BB Kerk-Avezaath Tiel
Tel: 06 – 48 53 98 81

e-mail: [email protected]

2 REACTIES

  1. Leren luisteren?!!! Is niet verstandig het is lachwekkend. Heb zelf de kacheltjes van Quad. Doen het nog steeds 40 jaar oud. Maar bij een goede luidspreker zou ik schrijven bij deze hoor je het verschil tussen bijvoorbeeld de Steinway en Bosendorf concertvleugel. De sopraan klinkt hier wel goed, luister eens naar Maria Callas door de 1.7 en door een luidspreker in een kast. Mijn vraag wat kost de 1.7?