20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Manger terug naar Nederland

Manger terug naar Nederland

2

Van Audio Ingang hebben we te horen gekregen dat het Duitse luidsprekermerk Manger weer naar Nederland komt. De opmerkelijke speakers waren even verkrijgbaar in ons kikkerlandje, maar waren tot nu alles nog via het wereldwijde web te bestellen. Daar brengen de jongens uit Zevenbergen dus weer verandering in. 

Manger S1 voorkantManger werkt met een heel andere technologie. Ze werken met één grote unit voor het midden en hoog. Dit diagram beschikt over twee voice-coils en kan dus onafhankelijk binnen het diagram werken. Dat is nagenoeg onmogelijk met een normale unit. Of het beter of minder goed is, is compleet afhankelijk van smaak. Elke technologie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Feit is: het is een bijzonder systeem. En het is gaaf om het een keer te horen.

Show

Om mensen kennis te laten maken met Manger, heeft Audio Ingang een show georganiseerd. Deze zijn op 10 en 11 april 2015. 

Inschrijven kan via [email protected] Bellen kan ook. Bekijk alle contactgegevens op www.audioingang.nl.