14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Nieuwe test-stek

Nieuwe test-stek

8
Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

We gaan geen heel verhaal houden over deze ruimte: bekijk lekker de foto’s, mocht u dat graag willen. Wij zijn er blij mee, want het betekent dat we nu meer werk kunnen verzetten en meer mogelijkheden hebben om eventueel lezers over de vloer te krijgen. Immers: input en een passie delen is geweldig, nietwaar?

Nog wat werk

De ruimte is nog niet af, zoals u zult zien. We gaan nog wat meubels plaatsen en voor wat aankleding zorgen. Dat zal ook de akoestiek verbeteren, al is die nu al helemaal niet slecht. We vreesden het ergste. Meevaller dus!

8 REACTIES

  1. Da’s mooi dat het zo goed gaat en dus een eigen ruimte om alles te doen wat je wilt.
    Maar zou die ‘luister plek’ niet wat compacter gemaakt moeten worden zodat je niet constant met het volume op 10 hoeft te draaien? (bij wat kleinere luidspreker sets e.d.)
    Scheidingswandjes, grote planten-potten, effe gezellig maken hoor. 🙂