11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Nordost demoavond bij Tune Inn Alkmaar

Nordost demoavond bij Tune Inn Alkmaar

0
Nordost demoavond bij Tune Inn Alkmaar
Tune Inn

De Alkmaarse hifiwinkel Tune Inn organiseert op dinsdagavond 24 maart een demoavond in samenwerking met kabelfabrikant Nordost. Rune Skov zal als medewerker van het Amerikaanse merk tekst en uitleg geven.

NordostNordost is een high end fabrikant op het gebied van bekabeling. Tijdens de demoavond krijgen bezoekers te horen welke verbeteringen er mogelijk zijn bij het gebruik van betere interlinks, digitale kabels en stroomkabels. Rune Skov geeft deze avond diverse demonstraties. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Reserveren

Tune Inn is een kleine winkel, dus de ruimte is beperkt. Geïnteresseerden doen er goed aan om een plekje te reserveren. Surf hiervoor naar deze webpagina. De aanvang is 19.00 waarbij de demonstratie vanaf 19.30 plaatsvindt.