11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Oyaide lanceert V2 kabellijn

Oyaide lanceert V2 kabellijn

0

Distributeur Aspera Audio laat ons weten dat de nieuwe V2 kabellijn van Oyaide beschikbaar is. Alle grondstoffen van deze kabels zijn volledig van Japanse afkomst.

Oyaide V2Naar eigen zeggen is het gebruikte koper zeer maagdelijk en wordt er geen gerecycled materiaal gebruikt. Tijdens de productie wordt het koper gesmolten tot staven waaruit vervolgens het dunne draad wordt vervaardigd. De fabrikant probeert bij het vervaardigingsproces zoveel mogelijk chemicaliën uit het materiaal te halen. De geleiding zou dankzij het gladde oppervlak zeer zuiver zijn.

Drie doorsneden

Opvallend is dat dat de Oyaide V2 kabellijn is samengesteld uit koperdraad met drie verschillende doorsneden. Hierdoor is de geleider dunner en compacter. Het Japanse merk maakt gebruik van verschillende connectors om de kabel af te werken, zoals usb, banaan, xlr, rca en spades. De fabrikant produceert tevens netstekkers en wandcontactdozen.