Paul McCartney in Ziggo Dome

0
Ziggo Dome
Ziggo Dome

De wereldberoemde ex-beatle Paul McCartney geeft een optreden in ons land. Waar de Brit drie jaar geleden koos voor een optreden in Ahoy Rotterdam, is op 7 juni de Amsterdamse Ziggo Dome aan de beurt.

Het concert in de Ziggo Dome behoort tot de Out There-tournee die anderhalfjaar al van start is gegaan. Inmiddels heeft Sir Paul deze tour 64 concerten gegeven in twaalf landen. De 72-jarige Brit plakt daar graag nog negen optredens aan vast, waaronder die van 7 juni in de Ziggo Dome. De grootste hits uit zijn vijftigjarige oeuvre zullen de revue passeren. Daarnaast zal de setlist ook bestaan uit recenter materiaal. Paul McCartney heeft gekozen voor een omvangrijke concertproductie met enorme schermen, lasers en vuurwerk. De kaartverkoop begint vrijdag 13 maart om 10.00 uur. De ticketprijzen variëren van 85 tot 129 euro exclusief servicekosten.