18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi UPC brengt Horizon Extra Mediabox uit

UPC brengt Horizon Extra Mediabox uit

3
UPC brengt Horizon Extra Mediabox uit

UPC-klanten die digitale televisie in een slaapkamer willen ontvangen, kunnen de nieuwe Horizon Extra Mediabox overwegen. Via wifi, utp of coax maakt dit kastje verbinding met de reguliere Horizon Mediabox, waarna het mogelijk is om (live) tv-programma’s te streamen.

De Horizon Extra Mediabox is vanaf vandaag (woensdag 4 maart) beschikbaar tegen een huurtarief van vijf euro per maand (eerste drie maanden gratis). Het lukt alleen om tv-programma’s te streamen wanneer het apparaat aan de ‘grote’ Horizon Mediabox is gekoppeld. Ook video-on-demand, opgenomen televisieprogramma’s en extra zenderkanalen uit het digitale televisiepakket zijn op het tweede kastje beschikbaar. Er geldt een beperking van twee Horizon Extra Mediaboxen per abonnement.

3 REACTIES