11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Crash! Alpha Audio even of track

Crash! Alpha Audio even of track

0
Crash! Alpha Audio even of track

“Shit happens” zei Forrest Gump. Nou, ja. Dat klopt. Gisteren is er een grote storing geweest bij de hosting provider. Daarbij zijn we helaas data kwijtgeraakt. Sommige zaken hebben we terug kunnen halen, maar helaas niet alles. Waaronder het Forum. Balen…

We vinden het heel vervelend dat we uw teksten niet meer hebben kunnen terug halen. Tenminste vooralsnog niet. We zijn nog steeds druk bezig om zoveel mogelijk te redden. We zijn geen artikelen kwijt, dus wees gerust: die kunt u allemaal nog vinden. Her en der zal nog beeld missen. Daar werken we nu hard aan.

Om dit in de toekomst te voorkomen, breiden we het pakket van onze server uit met volautomatische back-ups, en extra veiligheid uit. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat Alpha Audio in de toekomst nagenoeg 24/7 online blijft.

We hopen dat u nog steeds met veel plezier Alpha Audio leest en dat deze storing u niet teveel stoort in uw ervaring op het platform.