14.7 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Koetsier Audio Grand Cru verzorgt McIntosh-demonstraties

Koetsier Audio Grand Cru verzorgt McIntosh-demonstraties

0
Koetsier Audio Grand Cru verzorgt McIntosh-demonstraties
McIntosh MT10

Wie tijdens dit lange ‘Konings-weekend’ niets te doen heeft, doet er goed aan om bij de Drentse winkel Koetsier Audio Grand Cru eens binnen te wandelen. Op 25, 26 en 27 april zijn bezoekers welkom om met diverse McIntosh-apparatuur kennis te maken.

McIntosh C2500medewerkers van Koetsier Audio Grand Cru stellen aankomend weekend diverse apparaten met een buizenstructuur op, zoals de C2500 voorversterker en MC275 eindversterker. Ook de MT10 draaitafel van McIntosh geeft acte de présence. Maar ook producten met een moderne techniek zijn van de partij. Denk bijvoorbeeld aan de MA7900 geïntegreerde versterker, MC601 mono-eindversterker en D150 dac. Naast McIntosh is er ook volop aandacht voor het Britse merk Quad.

Tijdstip en adres

Bezoekers genieten tijdens het luisteren van een Italiaans wijntje en hapje. U wordt verzocht om eigen muziek mee te nemen. De demonstraties vinden op 25, 26 en 27 april plaats tussen 14.00 en 18.00 uur.  Het adres van Koetsier Audio Grand Cru is als volgt:  Schoolweg 31, 7924 PL in Veeningen.