15.5 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Samsung en Spotify gaan op tour!

Samsung en Spotify gaan op tour!

0
Samsung en Spotify gaan op tour!
Samsung en Spotify

De Koreaanse multinational Samsung en streamingdienst Spotify zijn een strategische samenwerking aangegaan. In totaal bezoeken de merken twaalf Nederlandse steden met een speciale tourbus waarbij er op zes locaties een mini-concert plaatsvindt. Doel van deze actie is om Samsungs Wireless Audio Multiroom-producten aan de man te brengen.

Samsung multiroomSamsung en Spotify hebben een speciale tourtruck ingericht om de draadloze multiroomproducten in meerdere ruimtes te demonstreren. Naast Spotify zijn ook andere muziekdiensten op de apparatuur beschikbaar. Op 9 mei vindt in het ArenaPark (naast de Heineken Music Hall) te Amsterdam tussen 12.00 en 16.00 uur het eerste evenement plaats, waarbij de artiest Sunday Sun zal optreden. 

Tourdata

Op dit moment zijn er vier data aangekondigd:

  • Zaterdag 9 mei ? Amsterdam, ArenaPark: miniconcert Sunday Sun
  • Zaterdag 23 mei ? Zwolle, Grote Kerkplein: miniconcert Lucas Hamming
  • Zaterdag 6 juni ? Retailpark Roermond: multiroom-demonstratie
  • Vrijdag 19 juni ? Nijmegen Grote Markt: miniconcert Sam Feldt

Later maken de merken het resterende programma bekend via deze website.