Screen Excellence brengt Enlightor Neo projectievlakdoek uit

0
Screen Excellence
Screen Excellence

Screen Excellence heeft na zes jaar een opvolger uitgebracht voor de Enlightor 4K. Het nieuwe akoestische projectievlakdoek heeft de naam Enlightor Neo gekregen. Er zijn twee versies, namelijk de Neo-S en Neo-W.

Screen ExcellenceScreen Excellence heeft een afbeelding vrijgegeven waar het de nieuwe Neo-S en Neo-W vergelijkt met de Enlightor 4K en concurrerende projectievlakdoeken. De Neo-S is geschikt voor schermen tot 180 centimeter hoog en beschikt over een reflectiewaarde van 0,95. Verder zijn het videocontrast en de dynamiek verbeterd. Het geluidsverlies is slechts beperkt tot 1 decibel.

Neo-W

De Neo-W (breedbeeld) is geschikt voor thuisdoeleinden en professionele studio’s. De maximale hoogte bedraagt 5 meter. De reflectiewaarde is 0,8, terwijl het geluidsverlies beperkt blijft tot 1,5 decibel.