Win een Synology DS115!

14

We hebben van Synology een DS115-NAS ter test gekregen. Deze mogen we weggeven aan één van onze lezers. Een prachtig cadeau natuurlijk! Uiteraard moet u er wel wat voor doen…

U wilt graag uw cd’s digitaliseren en op een netwerk plaatsen? U hebt een NAS, maar bent aan een nieuwe toe? Dan is dit uw kans, want we geven en Synology NAS weg… De gloednieuwe Synology DS115 om precies te zijn.

Wat moet u doen?

  • Schrijf u in voor de nieuwsbrief
    • En / of draag iemand aan 🙂
  • Tweet dit bericht met @nlalphaaudio in het bericht
  • En / of post het op Facebook
  • Laat hieronder een bericht achter waarom juist u de NAS moet winnen

Looptijd

Deze prijsvraag loop tot en met zaterdag 9 mei 20:00. We communiceren niet tussentijds over het verloop.

De NAS beschikt niet over een harde schijf: houdt daar rekening mee. 

14 REACTIES

  1. Ik heb een gammele Wd world book. Die is pas benaderbaar als je hem fysiek opnieuw opstart. Mijn 3 jonge dochters zouden het erg fijn vinden om hun films probleemloos te kunnen kijken. Deze nas kan daar een cruciale rol in vertolken.

    Gr Alwin

  2. Ik kocht ooit in het wilde weg een WD Mycloud maar als ik alle commentaren nalees is een Synology voor muziekbeheer beter geschikt. Nu ik me een NAD C3990dd heb aangeschaft mét Bluesoundkaart heb ik alles naar Flac omgezet, maar nog niet op mijn huidige NAS… En met deze Synology…