14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi AudioXperience Demonstreert Linn Space Optimisation

AudioXperience Demonstreert Linn Space Optimisation

0
AudioXperience Demonstreert Linn Space Optimisation
Space Optimisation

Op 15 en 16 mei kunnen bezoekers van AudioXperience kennismaken met de akoestische correctietechniek Space Optimisation van Linn. Hiermee lukt het om problemen in de ruimte te corrigeren, waardoor Linn DS netwerkspelers beter klinken.

Linn DSSpace Optimisation is in staat om informatie over de luisterruimte aan de Linn-netwerkspeler door te geven. Onder meer de luisterpositie, afmetingen van de ruimte en het materiaal van de wanden worden in kaart gebracht. Space Optimisation brengt voornamelijk wijzigingen aan in de basweergave, waardoor er een betere balans ontstaat. Via een softwareupdate zijn recente netwerkspelers van Linn in staat om deze technologie binnen te halen.

Aanmelden

De presentaties zijn op de volgende tijden:

  • Presentatie 1: vrijdag 15 mei van 14:00 tot 17:00 uur
  • Presentatie 2: zaterdag 16 mei van 11:00 tot 13:00 uur
  • presentatie 3: zaterdag 16 mei van 14;00 tot 17:00 uur

Stuur een mailtje naar [email protected] om uzelf voor een presentatie aan te melden. Het adres van AudioXperience is als volgt: Spegelt 66, 5674 CD Nuenen, Nederland