21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Daudio lanceert W1 dipool-luidspreker

Daudio lanceert W1 dipool-luidspreker

0
Daudio lanceert W1 dipool-luidspreker
Daudio W1

Op de High End beurs in München heeft Daudio zijn vernieuwe W1 luidspreker gedemonstreerd. Deze dipool-speaker is voorzien van diverse nieuwigheden.

De Daudio W1 heeft drivers aan boord van Audiotechnology, Mundorf en Seas. Daarnaast zijn er ook zilver/goud bekabeling, WBT terminals en Mundorf Silver/Gold/Oil condensatoren aanwezig. Volgens Daudio zorgt deze upgrade voor meer verfijning en details, waardoor er een natuurlijk en open geluid ontstaat.

Aanbieding

Daudio heeft voor beursbezoekers een aanbieding samengesteld om de W1 speakers aan de man te brengen. Naast deze luidspreker zijnDaudio ASP/AMP?s van elk 2 x 250 watt, Daudio dac met volumeregeling, interlinks en bi-amping luidsprekerkabels inbegrepen. De beursprijs bedraagt voor dit pakket 19.995 euro

Vorig artikel T+A vernieuwt R-Serie
Volgend artikel B.B. King overleden
Maikel is freelance auteur voor allerlei bekende ICT-tijdschriften en -websites. Helaas kan hij hierin zijn passie voor (rock)muziek en audioapparatuur onvoldoende kwijt. Om die reden schrijft hij maar al te graag voor Alpha Audio! Hoewel hij vanwege zijn vak bekend is met de beste downloadnetwerken, koopt Maikel gewoon nog cd?tjes in de winkel.