11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Hobo Hifi Den Bosch organiseert workshop netwerken & streaming audio

Hobo Hifi Den Bosch organiseert workshop netwerken & streaming audio

0
Hobo Hifi Den Bosch organiseert workshop netwerken & streaming audio

Op dinsdagavond 19 mei zijn audioliefhebbers van harte uitgenodigd om bij Hobo Hifi Den Bosch een workshop over netwerken en streaming audio te volgen. Apparatuur van Bluesound staat hierbij centraal.

Hobo HifiAlpha Audio-eigenaar Jaap Veenstra zal de workshop bij Hobo Hifi Den Bosch verzorgen. Hij zal onder meer vertellen over welke apparatuur je nodig hebt om een degelijk streamingnetwerk op te zetten. De demonstratie gebeurt aan de hand van Bluesound-apparatuur. Aan het einde is er voor iedereen ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Inschrijven

De ruimte bij het filiaal in Den Bosch is beperkt tot 25 plaatsen. Om zeker te zijn dat u de workshop kunt volgen, is het raadzaam om alvast een plekje te reserveren. De ontvangst is om 19.00 uur, terwijl de workshop om 19.30 van start gaat. Hobo Hifi Den Bosch is gelegen aan de Vughterstraat 78.