13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Op naar High End Munchen

Op naar High End Munchen

3
Op naar High End Munchen

Morgen om 7:00 is het zover: dan vliegen we met drie man naar de High End Munchen! We gaan daar drie dagen lekker rondhobbelen om voor u al het nieuws te verzamelen. Natuurlijk schieten we foto’s en video’s zodat u mee kunt genieten. 

De High End in Munchen is altijd een gezellige én belangrijke show. Het laat zien wat er is en wat er allemaal gaat komen het komende jaar. We hebben al diverse uitnodigingen gehad voor productintroducties. Natuurlijk zijn we daarbij en kijken we of we foto’s mogen nemen. Is dat het geval, dan vindt u ze natuurlijk direct in de mailbox. We hebben wifi en een laptop bij ons!

Wilt u Alpha Audio direct volgen, dan kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief en updates.

3 REACTIES