17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Voorproefje: Densen Dino DAC verschijnt in augustus

Voorproefje: Densen Dino DAC verschijnt in augustus

0
Voorproefje: Densen Dino DAC verschijnt in augustus
Densen Dino DAC

We kregen van het Deense merk Densen een mailtje met het bericht dat ze afgelopen dinsdag met verschillende trucks naar München zijn gereden voor de High End show. Terloops liet het bedrijf ook weten dat de nieuwe Dino DAC in augustus verschijnt. 

Densen Dino DACDetails over de Densen Dino DAC zijn nog niet bekend. Wel ontvingen we een foto als ‘teaser’. Hierop zien we een display met rode letters waarop een samplerate van 384KHz staat weergegeven. We vermoeden dat deze apparaat een audioresolutie van 24bits/384KHz kan doorsturen naar het analoge domein van de versterker.

Usb-aansluiting

Verder zien we op het display dat de usb-ingang als bron staat gemarkeerd, dus u kunt er sowieso een pc op aansluiten. Of er ook andere aansluitingen aanwezig zijn, kunnen we helaas niet zien. Volgens onbevestigde bronnen op internet is er een wifi-adapter in de behuizing verwerkt. De prijs zou ongeveer 15.000 dollar bedragen. Zodra we meer informatie weten, laten we dat uiteraard aan u weten!