11.1 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio in Computer!Totaal

Alpha Audio in Computer!Totaal

2

Alpha Audio heeft onlangs zijn medewerking verleend aan Computer!Totaal. In het juli/augustus-nummer van dit bekende ICT-tijdschrift staat een uitgebreid verhaal van acht pagina’s over high-res muziekbestanden. De redactie van het blad heeft voor dit artikel de hulp ingeschakeld van Alpha Audio-eigenaar Jaap Veenstra.

Dat Computer!Totaal aandacht besteedt aan high-res muziek bewijst maar weer dat computers en hifi-apparatuur steeds nadrukkelijker naar elkaar toegroeien. In het artikel Spatzuiver geluid passeren onder meer de onderwerpen high-res vs. lossless muziek, samplefrequentie, bitdiepte en audiobestandsformaten de revue. Uiteraard is er hierbij de nodige aandacht voor allerlei afspeelapparatuur, streamingdiensten en downloadwinkels. Jaap wordt in het artikel meermaals als hifi-kenner aangehaald door zijn licht op specifieke kwesties te laten schijnen.

Het dubbeldikke nummer van Computer!Totaal 7/8 is momenteel in iedere tijdschriftwinkel verkrijgbaar voor een prijskaartje van 7,95 euro. Wanneer u dit nummer al hebt, blader dan vooral even door naar pagina 42.

2 REACTIES