10.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi CinemaDream & Lexus organiseren audioshow

CinemaDream & Lexus organiseren audioshow

0
CinemaDream & Lexus organiseren audioshow
Lexus

Op woensdag 24 juni is er bij autodealer Lexus Amersfoort een interessante audioshow. In het Lexus Theater is er onder meer aandacht voor producten van Mark Levinson, Kaleidescape, Sony, Revel, JBL en Stewart Screen. Hifiwinkel CinemaDream neemt de organisatie voor zijn rekening.

Show CinemaDreamCinemaDream wilt een uitgebalanceerd samenspel tussen beeld, geluid en ruimte demonstreren. Welke producten er precies staan opgesteld, is nog niet bekend. In ieder geval wordt er een ultra-nd projectiescherm van Sony gedemonstreerd.  Alleen bezoekers die een uitnodiging hebben, zijn welkom. Wie interesse heeft om deze audioshow bij te wonen, doet er verstandig aan om even contact op te nemen met CinemaDream.