18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Crystal Audio organiseert audio- en video-demonstratiedagen

Crystal Audio organiseert audio- en video-demonstratiedagen

0
Crystal Audio organiseert audio- en video-demonstratiedagen
Yamaha-R-N301

In het weekend van 6 en 7 juni kunnen bezoekers bij Crystal Audio terecht om audio- en videodemonstraties bij te wonen. Er is onder meer aandacht voor film, draaitafels, Spotify en streaming audio.

Densen Dino DACCrystal Audio heeft aankomend weekend vier luister- en kijkruimtes ingericht. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 18.00 bij de Haarlemse winkel terecht om allerlei mooie producten te bewonderen.

Line-up

In de home-cinema ruimte zijn er doorlopend demonstraties met de bioscoopprojector van JVC. Het geluid in deze ruimte wordt verzorgd door speakers van Amphion. In de overige ruimtes staan onder meer apparatuur van Densen (nieuwe dac), Knooppunt Audio, Yamaha, Pro-ject (draaitafels), Waterfall, Kennerton en Focal in de schijnwerpers.

Het adres van Crystal Audio luidt als volgt: Sint Jorisveld 37, 2023 GD Haarlem.