17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Mark Levinson No 585 verkrijgbaar

Mark Levinson No 585 verkrijgbaar

0
Mark Levinson No 585 verkrijgbaar
Mark Levinson 585

Na vijftien jaar heeft de Mark Levinson No 383 eindelijk zijn langverwachte opvolger gekregen, namelijk de No 585 geïntegreerde versterker. Hoewel veel facetten hetzelfde zijn gebleven, heeft Mark Levinson ook een aantal interessante vernieuwingen toegevoegd.

De No 585 is overduidelijk een doorontwikkeling op de No 383. De vormgeving heeft aan de buitenzijde weliswaar een moderner tintje gekregen, maar een complete metamorfose is het zeker niet. Verder heeft de fabrikant gekozen voor een dual-mono opzet met een zwevend opgehangen 900VA-voeding. Het uitgangsvermogen bedraagt maar liefst 200 watt per kanaal bij 8 ohm, waarbij de No 585 dus krachtiger is ten opzichte van zijn voorganger.

Vernieuwingen

Mark Levinson 585Hoewel de No 585 overduidelijk een doorontwikkeling is op de No 383, zijn er ook genoeg vernieuwingen. Zo is de inputsectie ingrijpend onder handen genomen, waardoor er minder kans op vervuiling is en het signaal zo puur mogelijk blijft. Verder is de digitale ingangssectie compleet afgesloten van de analoge schakelingen. Via een eigen voeding  transfereert deze geïntegreerde versterker digitale signalen vanaf aes/ebu, s/pdif en usb geïsoleerd naar het analoge domein. Het omzetten van digitaal naar analoog gebeurt via de ESS Sabre 32-bit D/A chip. Een brochure met alle technische eigenschappen downloadt u vanaf de website van importeur Audiac.

Prijs

De Mark Levinson No 585 heeft een adviesprijs van 14.490 euro en is alleen verkrijgbaar bij officiële Mark Levinson-dealers. Wie een werkende voorversterker, eindversterker of geïntegreerde versterker inlevert, maakt kans om tot twintig procent korting op de Mark Levinson No 585 te krijgen. Voor de voorwaarden kunt u terecht bij een geautoriseerde dealer.