13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Rhapsody demonstreert TAD- en Audio Research-producten

Rhapsody demonstreert TAD- en Audio Research-producten

0
Rhapsody demonstreert TAD- en Audio Research-producten
Audio Research REF75

Wie geïnteresseerd is in de merken TAD en Audio Research kan op zaterdag 27 juni terecht bij de hifizaak Rhapsody. Winkelmedewerkers zullen verschillende speakers en versterkers demonstreren.

TAD Compact Evolution OneDe gedemonstreerde luidsprekers van TAD zijn de Compact Evolution One en Compact Reference. Op laatstgenoemde staat de Galileo GSPre voorversterker en GS150 eindversterker van Audio Research aangesloten. De TAD Evolution One wordt aangestuurd door deSP20 voorversterker en REF75 eindversterker.

Buizenversterker

Van de REF75 zijn er zelfs twee uitvoeringen beschikbaar met verschillende buizen. Een mooie gelegenheid om met eigen oren het verschil tussen de KT120- en KT150-uitvoering te horen. Tijdens de demonstratie wordt de bekabeling verzorgd door het Amerikaanse merk AudioQuest.

Rhapsody is gevestigd aan de Borneolaan 25 te Hilversum.