15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Sonos verbetert Spotify-functies

Sonos verbetert Spotify-functies

0
Sonos verbetert Spotify-functies
Sonos PLAY:1

Wie een Sonos-systeem in huis heeft staan, krijgt meer mogelijkheden om goede muziek via Spotify af te spelen. Momenteel zijn de nieuwe functies van de online muziekdienst al verwerkt in de bètaversie van de Android-app. 

Sonos PLAY:1Met de vernieuwde Sonos Controller App hebt u toegang tot muziek die past bij uw stemming. Verder schotelt de Zweedse muziekdienst suggesties voor die aansluiten bij het tijdstip van de dag, dus u hoeft ‘s ochtends na het opstaan geen harde rockmuziek te verwachten. Daarnaast kunnen gebruikers vanaf iedere artiest een nieuw radiostation openen. Tot slot heeft Sonos ook verbeteringen aangebracht om de Spotify-app stabieler te maken, zodat er geen uitval meer tijdens drukke momenten plaatsvindt. Sonos stelt de vernieuwde Controller App de komende weken aan alle gebruikers beschikbaar.