Van Duppen Audio organiseert audioshow met AVM-apparatuur

0
AVM EVOLUTION MP 5.2
AVM EVOLUTION MP 5.2

Liefhebbers van apparatuur van AVM (Audio Video Manufaktur) kunnen van 18 tot en met 20 juni terecht bij Van Duppen Audio. De Venlose winkel gaat in samenwerking met importeur Look & Listen verschillende apparaten van de Duitse fabrikant demonstreren.

AVM INSPIRATION CS 2.2 Sinds vier jaar staat Udo Besser (oprichter van Burmester) aan het roer en sindsdien heeft AVM zijn productenportefeuille flink onder handen genomen. Zo zijn er de afgelopen tijd diverse mediaspelers, dac’s en all-in-one apparaten op de markt gebracht. Het Duitse bedrijf voert met INSPIRATION, EVOLUTION en OVATION drie productlijnen die tijdens de audioshow bij Van Duppen Audio allemaal de revua passeren. Bijzonder is dat alle componenten met de hand worden gemonteerd. Verder zijn Klasse D versterkers, schakelende voedingen en het gebruik van buizen AVM niet vreemd.

Demonstratietijden

Geïnteresseerden kunnen op de volgende tijdstippen bij Van Duppen Audio terecht om verschillende AVM-systemen te beluisteren:

– Donderdag 18 juni: 11.00 – 21.00 uur
– Vrijdag 19 juni: 11.00 – 18.00 uur
– Zaterdag 20 juni: 10.00 – 17.00 uur

Van Duppen Audio is gevestigd op het volgende adres: Spoorstraat 42, 59911 KJ Venlo.