11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Denon past CEOL Piccolo DRA-N4 aan

Denon past CEOL Piccolo DRA-N4 aan

0
Denon past CEOL Piccolo DRA-N4 aan
Denon N4

Vorig jaar bracht het Japanse audioconcern de vernieuwde CEOL Piccolo DRA-N4 op de markt. Onder dezelfde productnaam verschijnt er op termijn een upgrade met ondersteuning voor Spotify Connect, bluetooth en NFC.

Denon N4 Het allereerste CEOL Piccolo audiosysteem biedt weliswaar ook al ondersteuning voor Spotify, maar de inlogprocedure hiervan was nogal omslachtig. Dit euvel heeft Denon onder handen genomen. Verder is de nieuwste versie ook uitgerust met een bluetooth-adapter, zodat luisteraars hun favoriete muziek van smartphones en tablets kunnen streamen. Om een snelle verbinding met mobiele apparatuur mogelijk te maken, heeft Denon ook besloten om een nfc-chip toe te voegen. De lay-out van de CEOL Piccolo is ten slotte op kleine punten veranderd. De overige specificaties zijn ongewijzigd. De verwachting is dat de adviesprijs naar beneden wordt bijgesteld, al is dat nog niet helemaal zeker. Naar verluidt gaat ook de prijs van de CEOL RCD-N9 naar beneden.