13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Jukely: Abonnement op Amsterdamse concerten

Jukely: Abonnement op Amsterdamse concerten

0
Jukely: Abonnement op Amsterdamse concerten
Jukely

Fanatieke concertgangers kunnen binnenkort losgaan met de Jukely-app. De makers zijn van plan om eind augustus een Amsterdamse versie van de concertabonnementdienst uit te rollen. Voor een bedrag van 25 euro per maand bezoekt u onbeperkt concerten.

JukelyJukely is op dit moment al beschikbaar in Londen en diverse Amerikaanse steden. Naar verluidt staat er ook een Amsterdamse introductie op stapel. Op hun website is er zelfs al een webpagina ingericht waarin optredens zijn te vinden die abonnees van Jukely Unlimited op korte termijn kunnen bezoeken. Het betreffen onder meer concerten die in de poptempels Paradiso en Melkweg plaatsvinden. Overigens gaat het hierbij niet om de bekendste artiesten. Het abonnement lijkt daarom vooral geschikt voor diegenen die het leuk vinden om muziek van onbekende bandjes te ontdekken tegen een leuke prijs. Via de app kunnen gebruikers zich aanmelden voor ieder concert dat in de lijst voorkomt.

3voor12

Hoewel het erop lijkt dat Jukely binnenkort daadwerkelijk zijn deuren opent in Amsterdam, is 3voor12 daar nog niet zo zeker van. De muziekwebsite heeft contact opgenomen met diverse concertzalen en die hebben nog geen concrete afspraken met de app gemaakt. Wel zijn de eerste contacten met Paradiso en Melkweg al gelegd.